In Situ Art Fair

Датум: 13.09.2018 – 16.09.2018
Место: Скопје
Локација: МКЦ
Почеток: 21:00
Цена: Бесплатно

Петтото издание на единствениот национален саем на уметност Ин Ситу ќе претстави повеќе од 60 учесници од уметноста, дизајнот и архитектурата od 13 – 15 септември.

 
 

Куратори: https://insitu.mk/mk/kuratori/
Жири: https://insitu.mk/mk/ziri/

Програма ќе биде објавена наскоро.

  
 

Влезот е бесплатен.

• • •

The fifth edition of the only national art fair In Situ will feature more than 60 participants from the arts, design, and architecture from 13-15 September.

Curators: https://insitu.mk/curators/
Jury: https://insitu.mk/jury/

The program will be published soon.

The entrance is free.

(10)

loading...

Вашиот коментар