Skopje Wine Expo 2018

Датум: 24.10.2018 – 27.10.2018
Место: Скопје
Локација: Плоштад Македонија
Почеток: 20:00
Цена: Бесплатно

Соберете ги пријателите и дојдете да уживате со добра музика и уште подобри вина од регионот на едно место!

 
 

Влезот е бесплатен!

За повеќе информации следете нè на Skopje Wine Expo!

  
 

(28)

loading...

Вашиот коментар