Taksirat Festival #20

Датум: 08.12.2018
Место: Скопје
Локација: Арена Борис Трајковски
Почеток: 19:00
Цена: 500 мкд

Главната вечер и финалната прослава на јубилејната 20-ка на ТАКСИРАТ ги има првите потврдени гости:

📢 Pendulum DJ set,
📢 Mando Diao,
📢 Therapy?,
📢 Smut,
📢 RAHZEL заедно со
📢 the X-Ecutioners,
📢 Nouvelle Vague,
📢 TRAP DA FUCK UP,
📢 Dubioza kolektiv,
📢 SAF Sound System,
и други наскоро…

Датумот резервиран, 8-ми декември – Таксират е во Арена Борис Трајковски, а Арената во сосема поинакво издание за оваа вечер со врвна продукција за препознатливата атмосфера на Таксират, две сали, три фестивалски бини, Таксират селекција на значајни музички имиња и капацитет за 10.000 посетители.

 
 

🎫 ПРОМО-БИЛЕТИ со најповолната цена: 500 денари! САМО ДО 16.11.

20 години ТАКСИРАТ, преврти го Скопје наопаку!

(46)

  
 

Вашиот коментар