| 01.03.2018. МУАБЕТ

Ја имате насмевката од мајка ви, очите на татко ви, и ушните школки на Трасичен цицач. Не мора да читате и истражувате за еволуцијата, доказите можете да ги пронајдете на вашите сопствени тела. Погледнете…

(1)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени