| 17.01.2018. ЕВОЛУЦИЈА

На социјалните мрежи во денешно време се споделуваат секаков вид на датотеки, меѓу кои што се споделуваат и видео снимки и фотографии од сексуално експлицитни сцени, па одтаму можеби ќе ве заинтересира оваа случка која што засега ја има спроведено само Данската полиција.

Засега само Данската полиција поднела обвинение против повеќе од 1500 лица кои што се на возраст од 15 или повеќе години, а ширење на видео снимки и слики со сексуална содржина на социјалните мрежи.

Се започнало кон крајот на минатата година кога Facebook ја алармирал Американската полиција за два видеозаписи и фотографии со сексуално експлицитна содржина која што корисниците ја споделувале на Messenger. Полицијата од САД ги алармирала колегите во Данска и така започнала целата приказна.

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени