| 24.01.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Продуцентите на оваа документарка добиле пристап до курсот за деминирање и отстранување на екплозивни направи на британската армија. Ова знаење може да биде разликата помеѓу живот и смрт. Фокусот е на Северна Ирска, а луѓето со девет животи, како што популарно ги нарекуваат ќе ви ги раскажат своите сопствени искуства…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени