| 10.05.2018. ТАБЛА

Компанија во фармацевтската индустрија бара лице за работна позиција:
– медицински стручен претставник;

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:
– да имаат завршено Медицински Факултет;
– да се комуникативни и со добро изградени вербални способности;
– да познаваат англиски јазик;
– да имаат возачка од Б категорија;

Своите биографии кандидатите да ги испратат на електронската адреса [email protected] најдоцна до 31.05.2018 година.

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени