| 11.05.2018. ТАБЛА

Приватна ординација од Скопје бара доктор по општа медицина со положен стручен испит и со лиценца за работа. Искуството ќе се смета за предност.

Вашето CV може да го испратите на следнава адреса [email protected] За подетални информации контактирајте не на 070227970.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени