| 22.01.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Од Истра до Цариград и од Јанина до Варна, тешко ќе најдете човек на кој името Крал Марко ќе му биде непознато. Он е една од најневеројатните, најинтересните и најпопуларните личности во нашата историја и книжевност, само што тука е представен како српски јунак. Без да дираме мечка во дупе, чисто да погледнете кој и што бил Крал Марко, а не дали бил наш или на некој друг. За вториот дел, клик тука. Уживајте…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени