| 12.12.2017. МУАБЕТ

Сара Менкер се откажала од кариерата во продажба за да разбере како глобалниот ланец на вредности во аргокултурата функционира. Нејзините откритија носат прилично страшни предвидувања – односно, многу е веројатно дека Земјата ќе биде пренаселена во наредните 10 години, а нема да се произведува доволно храна за сите…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени