| 19.03.2018. ПО СВЕТОТ

Учителката од Велика Британија, Андрија Зафираку, е добитничка на наградата од еден милион долари, која ѝ е доделена на Глобалниот форум за образование во Дубаи. Таа се најде меѓу 50 финалисти.

 

 
 

Глобалниот форум за образование и вештини се одржува шести пат и претставува најзначаен светски собир на лидери во образование.

Меѓу оние што одржаа говор на Форумот беа Никола Саркози, Ал Гор, Џулија Гилард и Ирина Бокова.

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени