| 12.03.2018. ДОКУМЕНТАРКА

„Очекувавме милитантност, очекувавме шутки и се разбира, Мусолини. Не очекувавме народни кујни, бесплатни лекарски прегледи и фашисти хипстери“. Вака започнува една британска репортажа за Италија која открива дека во некои тамошни маала, фашизмот повторно станал нормална работа.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени