| 12.09.2017. JAM SESSION

Еден час и нешто ситно видео во кое имате милион докази дека човечкиот род е глуп како тарабука. Идеме кон пропаст и тоа е неизбежно. Светлата страна е тоа дека барем можеме добро да се смееме додека скокаме во амбисот. Уживајте!

(52)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени