| 04.11.2017. МУАБЕТ

Крег Пејџ е истражувач кој зема софистицирана опрема која се користи за испитување на мозокот и ја носи во средните и основните училишта. Припремете се да бидете воодушевени кога тој ќе ја прикачи таа опрема на Mimosa pudica, растение чии листови се собираат кога ќе осетат некаков допир и на Venus flytrap на која ќе прикачи ЕКГ за да ни покаже како растенијата ги користат електричните сигнали за да пренесуваат информации, да практикуваат движења и дури и да бројат.

 

(13)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени