| 19.03.2018. ДЕШАВКИ

Date : 12.04.2018. - 12.04.2018.
Location : Скопје
Venue : Македонска Филхармонија
Start : 20:00
Price : Unknown

Електро-акустичен концерт.

Автор и диригент: Џијан Емин

Концертот е во соработка со Здружение на џез-музичари на Македонија.

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени