24.12.2017.Ливадџија
14.12.2017.Ливадџија
| 07.01.2018. ТАБЛА

ИТЕК СИСТЕМС ДООЕЛ СКОПЈЕ е компанија која се занимава со проектирање и изведба на електрични инсталации и инсталации на безбедносни системи (видео надзор, системи против провала и кражба, противпожарни системи, системи за контрола на пристап и контрола на работно време, видеодомофонија, автоматизација на врати и паркинг системи и др.)

Нудиме вработување на следното работно место:

ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР- СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО ЗА РАБОТА НА ТЕРЕН И РАБОТА ВО КАНЦЕЛАРИЈА

 
 

Потребни квалификации:
– Дипломиран Електро инженер
– Возачка дозвола
– Тимски работник со изразени организациски способности
– Одговорен, самоиницијативен, мотивиран, лојален
– Основни или напредни познавања на AutoCad
– Англиски јазик

Добиени услови: Загарантирана работа со долгорочни планови и договори, загарантирана плата која ќе биде во постојан раст, бонуси, навремена исплата на плата, фиксно работно време само во прва смена, постојано напредување и учење.

Вашето CV испретете го на [email protected] најдоцна до 31.01.2018

  
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени