| 28.12.2017. ТАБЛА

СПЕЦИЈАЛ е пекарско – слаткарска фирма со 28 годишна традиција и искуство, заради натамошен развој има потреба од:

Електротехничар (автоматичар)

Потребно образование:
– Електротехника/ССС

 
 

Работно искуство:
– минимум 2 годишно работно искуство.

Опис:
Монтажа и одржување на опрема и машини во пекарска индустрија, како и работи поврзани со пуштање на работа на истите.

Потребни дополнителни вештини:
Подготвеност за тимска работа и работа под притисок на зададени рокови.

  
 

Друштвото нуди:
– Континуирано усовршување во сите области (стручни, индивидулни,..)
– Соодветна финансиска компензација
– Динамична и интересна тимска работна средина

Пожелно е кандидатите да се од реонот на Ѓорче Петров, Карпош или Волково.

Сите заинтересирани кандидидати своите лични податоци може да ги испратат во следната форма: Име и презиме, Возраст, Место на живеење и позиција за која аплицираат на следниот број 070 276 274 или своите биографии испратeте ги на [email protected] и наведете ја позицијата за која аплицирате. Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

 
loading...
 

Ве молиме без јавување!

СПЕЦИЈАЛ ПРОДУКТ ДООЕЛ СКОПЈЕ

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени