| 08.02.2018. ТАБЛА

ИТЕК СИСТЕМС ДООЕЛ СКОПЈЕ е компанија која се занимава со проектирање и изведба на електрични инсталации и инсталации на безбедносни системи (видео надзор, системи против провала и кражба, противпожарни системи, системи за контрола на пристап и контрола на работно време, видеодомофонија, автоматизација на врати и паркинг системи и др.) и е фирма која бележи постојан подем има потреба за проширување на својот тим за следнава работна позиција:

ЕЛЕКТРО ИНСТАЛАТЕР МОНТЕР СО СПЕЦИЈАЛНОСТ ЗА НИСКОНАПОНСКИ ИНСТАЛАЦИИ- СО РАБОТНО ИСКУСТВО

Потребни квалификации:
– ССС – техничка насока
– Возачка дозвола
– Тимски работник со изразени организациски способности
– Исклучиво со работно искуство
– Одговорен, самоиницијативен, мотивиран, лојален
– Англиски јазик

 
 

Добиени услови: Загарантирана работа со долгорочни планови и договори, загарантирана плата која ќе биде во постојан раст, бонуси, навремена исплата на плата, фиксно работно време само во прва смена, постојано напредување и учење на нови работи во нашата област, флексибилност и многу други бенефити.

Вашето CV испрететего на [email protected] најдоцна до 15/02/2018.

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени