| 26.11.2017. JAM SESSION

Нас искрено не фати малку паника, бидејќи откако сме родени немаме направени салто ниту напред, а уште помалку наназад. Незадоволен само со одење или пренесување предмети од едно на друго место, Атлас, роботот направен од Бостон Динамикс, сега може да скока преку дупки, да скокне и да се сврти 180 степени и најимпресивното нешто, да направи салто наназад, користејќи ги рацете за баланс откако ќе слета како вистински гимнастичар…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени