loading...
loading…


| 07.09.2017. ДОКУМЕНТАРКА

Не требало да се случи, хомосапиенсот, нашиот вид на луѓе, да преживее! 200 000 години, шансите биле против нас, но нашите предци не само што преживеале, туку и се прошириле и населиле на секој агол од Земјата. Погледнете ја оваа документарка за еволуцијата на модерниот човек и пречките на кои наишле нашите предци во процесот…

(28)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливада.мк
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.22.09.2017. Ливада.мк
Марјан Тодоровски
Душан Димитров

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • Mени