| 01.11.2017. МУАБЕТ

Можеме ли да го живееме најдобриот живот кој што може да се исполни од нашите околности? Како да се соочиме со се што универзумот ќе ни приреди и повторно да продолжиме напред? Оваа грчко – римска филозофија, наречена Стоицизам ни објаснува дека иако неможеме да имаме контрола над се што ни се случува, можеме да имаме контрола над тоа како им приоѓаме на работите.

 

(23)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени