| 12.03.2018. ЕВОЛУЦИЈА

Загребскиот футуристички хостел „Сабспејс“ ја освоил наградата за најдобар новоотворен хостел во источна и централна Европа.

Тоа е единствениот хостел во кој гостите спијат во вселенски капсули а се тушираат во канализациски цевки.

Хрвоје Крлиќ, сопственикот на овој сајбер хостел во центарот на Загреб, водејќи се според љубовта кон сцени од филмот „Петтиот елемент“, кога актерката Мила Јововиќ спие во една таква капсула се сетил да го дизајнира овој хостел на таков начин.

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени