| 02.01.2018. ТАБЛА

За наш клиент, регионален лидер во Југоисточна Европа кој нуди услуги за странски партнери, како што се маркетинг, регистрација, консигнација, логистичка поддршка на клинички испитувања и дистрибуција, Декра ја објавува позицијата: Сметководител

Обврски и одговорности:
– Изработка на завршна сметка
– Известувања кон сите државни институции НБРМ, УЈП и сл.
– Комплетно евидентирање на сите влезни, излезни фактури, увози и реекспорт
– Извршување и евидентирање на денарски и девизни изводи
– Изработка на ДДВ пријави
– Водење и сметководствено евидентирање на благајна
– Сложување аналитички картици со купувачите и добавувачите

Квалификации:
– IV –економски техничар или VII степен- економски факултет
– Задолжително: лиценца за овластен сметководител
– Искуство во практична работа во САП сметководствен систем

 
 

Апликации на [email protected] најдоцна до 08/01/2018

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени