| 07.12.2017. МУАБЕТ

Пред 50 години, вооружениот конфликт во Колумбија ги посеја ливадите и теренот со нагазни мини кои осакатуваат и убиваат невини луѓе кои случајно ќе ги нагазат. За да им помогне на таквите заедници кои живеат во близина на мински полиња, Карлос Баутиста развива мобилна апликација за следење на нагазни мини која би требало да им помогне на луѓето да се држат понастрана од нив…

(6)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени