| 01.02.2018. МУАБЕТ

Твитер почна да чекори како радикелен експеримент за слободен говор. Арно ама, од хејтери не може глава да крене, па сега се приморани да размислат повторно каков вид на платформа сакаат да бидат…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
29.01.2018. Ливадџија
30.01.2018. The Chef
31.01.2018. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени