| 08.11.2017. ПО СВЕТОТ

Името на артистот е Амит Шимони. Тој е илустратор од Тел Авив, креатор на содржини и дизајнер на ликови, и е главниот виновник кој стои зад серијата HIPSTORY, тековен проект со повеќе од 35 светски хипстеризирани лидери.

Него, нашиов го нема, да му испратиме слика од него на Амит, нема смисла…

 

 
 

#1 Albert Einstein

Albert Einstein

#2 Barack Obama

Barack Obama

#3 Mahatma Gandhi

Mahatma Gandhi

  
 

#4 Abraham Lincoln

Abraham Lincoln

#5 Vladimir Putin

Vladimir Putin

#6 Queen Elizabeth II

Queen Elizabeth Ii

 
loading...
 

#7 Nelson Mandela

Nelson Mandela

#8 Angela Merkel

Angela Merkel

#9 Martin Luther King

Martin Luther King

#10 Come Together

Come Together

#11 John F. Kennedy

John F. Kennedy

#12 Kim John Hun

Kim John Hun

#13 Winston Churchill

Winston Churchill

#14 Che Guevara

Che Guevara

#15 Dalai Lama

Dalai Lama

#16 Hillary Clinton

Hillary Clinton

#17 Princess Diana

Princess Diana

#18 Ronald Reagan

Ronald Reagan

#19 Donald Trump

Donald Trump

(51)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени