| 29.01.2018. ПО ДОМА

Сите знаеме дека при снимањето на сцени се прават грешки, па така [email protected] решија да ги почастат своите фанови, правејќи компилација од грешки при снимање на нивните филмови.

Сигурни сме дека ќе сакате да знаете како изгледа додека се снимаат филмови за возрасни. Се гледа дека воопшто не е лесно. 🙂 Во продолжение погледнете го видеото.

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени