| 04.12.2017. ПО ДОМА

Поради својата идеја, Адам Хедлок еден ден одлучил да ја исфрли својата ќерка од нејзината соба.

Цели три дена не и дозволувал да влезе. Би помислиле: Каков е овој татко!

Меѓутоа, погледнете која била вистинската причина за неговата постапка во следното видео:

 
 

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени