| 20.12.2017. JAM SESSION

Екстензивна компилација од видеа во кои главни ѕвезди се идиоти кои имаат некакви работни задачи, кои рака на срце не се за нив. Некои од срањата кои се дешаваат нема да ви се верува, ствари кои ги има само на цртани филмови… Нека одат нека плетат чорапи таму негде или нека ловат риби, вака нема да догураат ни до 50. Уживајте…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени