| 09.02.2018. ТАБЛА

Маргенто R&D е компанија која се бави со истражување и развој на хардверска и софтверска опрема како и со имплементација на системи за мобилни трансакции. Поради зголемен обем на работа и желба за нови начини на согледување на проблемите и предизвиците, би сакале во нашите редови да ги повикаме студентите кои се во завршните години од студирањето и се заинтересирани за постојана работа.

Бараме студенти програмери

Потребни знаења:
• работно искуство 1-3 години (вклучувајќи и студентска пракса)
• добро познавање на бази на податоци: MSSQL (оптимизација) и SQL (data mining, анализа на податоци)
• искуство во веб програмирање: C# (ASP.NET), HTML, CSS, JavaScript
• искуство во C++
• искуство во дизајнирање на извештаи (Crystal Reports)
• познавање на MS IIS
• познавање на англиски јазик

 
 

Нудиме:

Долгорочно вработување со тест период од 6 месеци, во успешна словенечка компанија, активно присутна на домашните и странските пазари.

Можност за стекнување на нови знаења и искуства преку работа на интересни проекти во динамична работа околина.

  
 

Очекуваме самостојни, самоиницијативни и креативни личности со желба за знаење, со точност во исполнување на дадените рокови како и со разбирање на поимот тимска работа.

Нудиме помош во постапката за добивање на дозвола за работа и престој во Словенија.

Пријави на англиски јазик, со опис на вашиот интерес и знаење очекуваме на [email protected] најдоцна до 03/03/2018.

 
loading...
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени