| 24.12.2017. ПО СВЕТОТ

Британскиот„Телеграф” го анализираше пазарот на злато кој од 2000-та година до денес би ви донел 4.1 процент профит. За разлика од тоа вредноста на Лего играчките се зголемува за 12% секоја година.

Така ако сте купиле лимитиран сет од „Star Wars” лего играчки од 2007-ма за 342 фунти, денес тој сет вреди 2.172 фунти. Сепак ова важи само за лимитираните изданија на Лего, а не на сите сетови.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени