| 14.12.2017. ПО СВЕТОТ

Како и секоја година, National Geographic ги претстави најдобрите овогодинешни фотографии според нивниот избор. Од повеќе од два милиони фотографии, 57 се избрани кои зборуваат за историски моменти, кои често не се најсреќни, различни демонстрации и тековни социјални проблеми со кои се соочуваме секој ден.

Ви претставуваме некои од најдобрите чии автори доаѓаат од различни делови на светот.

нејшенел (1)

 
 

 

нејшенел (2)

 

  
 

нејшенел (3)

 

нејшенел (4)

 
loading...
 

 

нејшенел (5)

 

нејшенел (6)

 

нејшенел (7)

 

нејшенел (8)

 

нејшенел (9)

 

нејшенел (10)

 

нејшенел (11)

 

нејшенел (12)

 

нејшенел (13)

 

нејшенел (14)

 

нејшенел (15)

 

нејшенел (16)

 

нејшенел (17)

 

нејшенел (18)

 

нејшенел (19)

 

нејшенел (20)

 

 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени