| 10.01.2018. Uncategorized

Дали некогаш сте размислувале како би изгледале луѓето од класичните фотографии доколку започнат да живеат во модерниот свет, заедно со нас?

Повеќе не мора да размислувате, бидејќи украинскиот уметник Алексеј Кондаков, користејќи Photoshop успеал да претстави некои од нив во модерниот свет.

Колекцијата на фотографии е наречена “Секојдневниот живот на боговите”. Во неа можете да најдете многу фотографии на од луѓе од класичните фотографии кои користат јавен превоз, седат на барови, се напиваат на јавни места, ручаат во локални ресторани или пак продаваат цвеќиња.

 
 

 

  
 

 

 

 
loading...
 

 

 

 

 

 

 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени