| 30.11.2017. МУАБЕТ

Мел Робинс е мајка на три деца, добро едуциран криминален адвокат и една од експертите за топ кариери и односи во Америка. Длабоко почитувана за нејзиниот неприкосновен став, Робинс ги бутка менталните бариери кои стојат помеѓу луѓето и она што они го посакуваат. Нејзиниот пристап е паметен, ефективен и забавен. Погледнете…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени