| 08.02.2018. МУАБЕТ

Како да се подобриме во она што го работиме или сакаме да го работиме? Атул Гаванде го проучува тоа прашање со хируршка прецизност. Она што го споделува смета дека е клучот на ова прашање. Погледнете…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени