| 16.05.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Војната од далечина помеѓу Саудиска Арабиа и Иран, горкиот конфликт помеѓу Сунитите и Шиитите, го пеплоса Јемен каде се поставени темелите за радикализација и тероризам. Јемен е претворен во хуманитарна катастрофа. Земјата е уништена од граѓанска војна, додека се соочува со најголемиот глад последните неколку декади…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени