| 20.02.2018. МУАБЕТ

Како за почеток, ги произведуваат капките за очи во шишенца што пуштаат преголеми капки за да ви се задржат во окото, а тоа што ќе ви се истури ви го наплаќаат. Погледнете за што станува збор.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени