| 15.02.2018. МУАБЕТ

Кина е огромна лабораторија на иновации, вели експертот Ангела Ванг. И во оваа лабораторија, се се одвива на телефоните на луѓето. Петсто милиони кинески консументи – еквивалент на комбинираното население на Америка, Британија и Германија, редовно пазарат преку своите мобилни телефони…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени