| 26.12.2017. МУАБЕТ

Келер Ринаудо сака сите во светот да имаат пристап до примарна здравствена заштита, без разлика колку и да е тешко таа да допре до нив. Со неговата старт ап компанија Зиплајн, тој ја има креирано првата во светот линија за испорака со дронови кое функционира на големо ниво, пренесувајќи крв и плазма до запоставени клиники во Источна Африка со цела флота на беспилотни летечки дронови.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени