| 02.05.2018. JAM SESSION

Перуански пожарникари учат како се држи црево за гаснење пожар. Бидејќи млазот е јак, потребни се 4 пожарникари само за да имаат стабилност. За нивна несреќа, еден зезнува работа.

(3)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени