| 04.02.2018. JAM SESSION

Ако и вие сте почетник во зимски спортови, нема да ви биде баш смешно, бидејќи конечно ќе разберете како изгледате од страна.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени