| 18.04.2018. JAM SESSION

Кинеските производи се одамна докажани по својот квалитет, па така и тушов. Изгледа фенси, а работи уште пофенси.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени