| 25.04.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Ако во иднина планирате некое патешествие па ве интересирало како да си направите засолниште во случај на некоја несреќа, или пак само ве интересира како пред илјадници години примитивниот човек градел куќарки, тогаш ова е видеото за вас.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени