| 14.03.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Кина е на добар пат да стане социјалистичка супер сила. После турбулентниот период од револуција и реформи, земјата сега навлегува во нова ера. Како што претседателот Џи Јинпинг ја води земјата напред, останува прашањето – дали кинескиот народ ќе продолжи да го поддржува?

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени