| 18.04.2018. ДОКУМЕНТАРКА

„Кинескиот појас“ и „Патна иницијатива“ се едни од најамбициозните инфраструктурни проекти во модерната историја. Се одвиваат и распространети се во преку 60 земји и чинат преку трилион долари. Планот е да се овозможи полесна трговија на светот со Кина, со финансирање на патишта, железници, далноводи и гасоводи и други инфраструктурни проекти ширум Азија и Африка.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени