| 01.02.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Климатските промени и растот на морското ниво значат дека островската нација на Кирибати во јужниот Пацифик се под ризик да исчезнат во океанот. Локалните жители не се предаваат и прават се што е во нивна моќ ова да го спречат, а од друга страна ОН предвидува дека овој остров ќе исчезне во наредните 30-40 години…

(1)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
29.01.2018. Ливадџија
30.01.2018. The Chef
31.01.2018. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени