| 04.04.2018. ПО ДОМА

Доколку планирате секс авантура во вашата спална соба, не е доволно само да ја потсредите и да изгасите светло за прашинките да не се гледаат.

Едно истражување спроведено врз 1.500 возрасни лица од двата пола, открива што е клучно за да имате успешен секс во спалната соба.

Па, пред да поканите некого, погрижете се да ги исполните следниве 9 точки:

 
 

9-klucni-raboti-koi-treba-da-gi-ima-vo-vasata-spalna-soba-za-da-imate-uspesen-seks-02.jpg

(1)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
01.04.2018. The Chef
02.04.2018. Ливадџија
03.04.2018. The Chef

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени