| 10.10.2017. JAM SESSION

Не сте во пријатна ситуација ако вашата драга почне да се однесува ко магаре во јавност и сигурно ви е тешко во тие моменти, едноставно сакате да ве голтне земјата и да ве исфрли негде во Кина. Арно ама, секогаш е интресно кога гледаш туѓи драги како се однесуваат како магариња и филингот е одличен, така? Има разлика!

(500)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени