| 06.12.2017. ДОКУМЕНТАРКА

Руската Армата и американскиот абрамс се два од најнапредните и најсмртоносните тенкови во светот. Кој од нив е подобар и зошто? Во наредното видео ќе ги споредиме два од најнапредните тенкови во светот, развиени од американската и руската армија. Уживајте…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени