| 26.02.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Кога по трет пат стана претседател на Русија во 2012, светот гледаше на него како слаба политичка фигура во светската политика и беше под постојан притисок во неговата земја. Како и да е, поранешниот агент на КГБ успеа да ја направи Русија релативно стабилна земја и стана многу поискусен во глобалните афери. Неговата цел е да ја поврати големината на Русија на светската сцена…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени